Nieuws

Advertorial

Kracht on Tour komt terug naar Tilburg. Kansen voor bedrijven!

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

TILBURG - Kracht on Tour komt weer naar Tilburg en dat betekent dat er weer kansen liggen voor bedrijven! ‘Kracht on Tour’ staat voor vrouwen die vooruit willen, kansen grijpen en hun eigen geld willen verdienen. Weet u bijvoorbeeld dat maar 1 op de 4 laagopgeleide vrouwen in de regio Tilburg financieel zelfredzaam is? Tilburgse bedrijven en instellingen zoals u kunnen een steentje bijdragen door zich aan te melden als dealmaker. In 2017 en 2018 was Kracht on Tour een groot succes met beide keren 450 vrouwen, 30 dealmakers en 600 deals! Dit jaar zal Kracht on Tour plaatsvinden op 18 november 2019 van 9.00 tot 12.30 uur in de Euroscoop aan het Olympiaplein 2. De presentatie is in handen van BN-er Fidan Ekiz! Deals betreffen alle activiteiten die de kansen van vrouwen op weg naar vrijwilligerswerk en op de arbeidsmarkt vergroten. Alle deals zijn welkom, ook als het er maar 1 is!

Wat biedt Kracht on Tour u?
Kracht on Tour biedt u gemotiveerde vrouwen, PR, netwerken en de invulling van uw MVO missie!

Doe mee aan Kracht on Tour
Wilt u ook meedoen als dealmaker aan Kracht on Tour Tilburg? Meld u dan aan voor de voorbereidende netwerkbijeenkomst op 24 oktober 2019 (borrel na afloop). Hier gaan we met u en andere bedrijven in gesprek over het doel en de doelgroep van Kracht on Tour en over uw vacatures of ander aanbod.

Wat: Netwerkbijeenkomst ‘Kracht on Tour Tilburg’
Wanneer: Donderdag 24 oktober van 16.00 – 17.30 uur
Waar: Feniks, NS Plein 17, 5014 DA Tilburg

S.v.p. aanmelden: secretariaat@fenikstilburg.nl

Let op: deze voorbereidende bijeenkomst is alleen voor dealmakers; informatie voor deelneemsters aan Kracht on Tour volgt later.

Kracht on Tour 2019 wordt ondersteund door de gemeente Tilburg en georganiseerd vanuit ‘Menss’. In Menss werken ContourdeTwern, MST, de Krachtcentrale013, Stadstuinderij Piushaven, SK013, Broodje Aap & Linke Soep, ROC Tilburg, Bibliotheek Midden-Brabant en Feniks Emancipatie Expertise Centrum samen.

 

|Doorsturen

Tilburg in Beeld