Nieuws

Laat je droom uitkomen

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Mooi zo Goed zo (MzGz) realiseert dromen en wensen van mensen en organisaties in Tilburg. Er zijn zoveel goede ideeën die het wonen en leven in onze stad leuker, gezelliger en gemakkelijker maken. Maar vaak ontbreekt het aan voldoende menskracht, materialen, geld, kennis of vaardigheden om een idee ook echt uit te voeren. MzGz zoekt plaatselijke fondsen en sponsors die deskundigheid, materialen, diensten en/of geld willen inzetten. Op deze manier kunnen zij hun maatschappelijke betrokkenheid tonen.

MzGz laat al sinds 1995 dromen uitkomen en heeft in die tijd 497 projecten gerealiseerd. In 1998 werd daarnaast begonnen met het verdelen van nieuwe en tweedehands goederen. Dat is inmiddels zo'n succes dat het realiseren van goede ideeën voor Tilburg een beetje op de achtergrond is geraakt. MzGz is daarom op zoek naar nieuwe projecten en looft een prijs uit van ¿ 1000 voor het 500e project dat wordt goedgekeurd. Dien je wens vóór 10 december in en maak kans op die duizend euro. Half december wordt de winnaar bekendgemaakt.

Heb jij nou een wens of een goed idee? Vul dan het inschrijfformulier in op website www.mooizotilburg.nl. Iedere zes weken beoordeelt de selectiecommissie de binnengekomen aanvragen. Daarna gaat de projectleider fondsen en/of bedrijven zoeken die willen meewerken om jouw wens te realiseren. Dien je idee dus op tijd in!

Kijk voor meer informatie op www.mooizotilburg.nl

|Doorsturen