Nieuws

Advertorial

Landal Kaatsheuvel verwelkomt op 4 oktober
de eerste gasten

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

KAATSHEUVEL - Vanaf 4 oktober a.s. zijn de eerste gasten welkom op het gloednieuwe luxe vakantiepark Landal Kaatsheuvel, waar de eerste 24 vakantiewoningen gereed zijn.

Voordat het zover is, kunnen huiseigenaren en relaties komen proefslapen in het weekend van 27 september. In datzelfde weekend vinden op 28 en 29 september ook open dagen plaats voor kopers en andere belangstellenden die een kijkje op het park willen nemen. De makelaars zijn aanwezig met verkoopinformatie. Landal Kaatsheuvel, het vierde park van Landal GreenParks in Noord-Brabant, ligt aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, vlak bij attracties als de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen en de gezelligheid van steden als Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch.

Gezellige sfeer
Het luxe park grenst aan het dorp Kaatsheuvel en ligt op ca. 2 kilometer afstand van de entree van de Efteling. Het vakantiepark krijgt in totaal 104 recreatiewoningen voor 4-, 6-, 8-, 10- en 12-personen, waaronder ook speciale kinderbungalows. De woningen zijn traditioneel gebouwd en stralen door het ontwerp en de materiaalkeuze een karakteristieke en gezellige sfeer uit. Het park beschikt tevens over een centrumvoorziening die bestaat uit onder meer een binnenzwembad, een receptie, een minishop voor de dagelijkse boodschappen, een fietsverhuur en diverse speelfaciliteiten. De woningen worden eigendom van particuliere investeerders. De verhuur en het beheer van het vakantiepark zijn in handen van Landal GreenParks. De officiële opening staat gepland eind 2020, wanneer alle 104 recreatiewoningen in gebruik zijn genomen. Er zijn nog woningen te koop.

Kijk voor meer informatie op www.parckkaatsheuvel.nl.

 

|Doorsturen

Tilburg in Beeld