Nieuws

Leo Bormans vertelt over het geheim van geluk

Door Peter van Oirschot

TILBURG - De Belgische geluksambassadeur en schrijver van het World Book of Happiness, Leo Bormans, houdt op maandag 19 maart in Concertzaal Tilburg een openbare lezing over 'Het geheim van Geluk'. De lezing is onderdeel van de Dutch Happiness Week, een week vol lezingen en voorstellingen rond het thema Geluk in Eindhoven en Tilburg, die het Parktheater en Fontys Hogescholen samen organiseren. De lezing in de Concertzaal van Theaters Tilburg start om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via theaterstilburg.nl en kosten € 2,75, incl. consumptie en garderobe.

Tijdens de lezing gaat Leo Bormans samen met zijn toehoorders op zoek naar de kern van geluk en een positieve levensstijl. Bormans geeft concrete tips en voorbeelden die bijdragen tot een wereld van geluk voor onszelf en voor anderen. Optimisme kun je leren. En wie zich optimistisch opstelt is gelukkiger, gezonder en succesvoller in studie, relaties, beroep en vriendschap.

Leo Bormans reist de wereld rond als 'Ambassador of Happiness & Quality of Life'. Hij is schrijver en inspirator. Naast het World Book of Happiness schreef Bormans onder andere ook een boek voor kinderen: Geluk voor Kinderen. Een bundeling van voorleesverhalen, opgebouwd rond de tien sleutels van geluk. Bij elk verhaal stelt Bormans vragen en geeft hij tips en opdrachten waarmee ouders en kinderen samen op weg kunnen gaan naar meer geluk.

De Dutch Happiness Week is in 2014 ontstaan uit een samenwerking tussen Parktheater Eindhoven en Fontys Hogescholen. Een week vol lezingen, voorstellingen en workshops rond geluk. Na drie edities breidt het programma in 2018 uit naar Tilburg, een stap die past bij de ambities van de initiatiefnemers van de Dutch Happiness Week om kennis en bewustwording rond het thema geluk breed te verspreiden. Meer info en het volledige programma vind je op www.dutchhappinessweek.nl

|Doorsturen