Nieuws

Lionsclub Tilburg verdeelt 300 kerstpakketten

Door Silvester Klaasman

TILBURG - Ook dit jaar zullen de leden van Lionsclub Tilburg in de laatste week voor Kerst weer driehonderd levensmiddelen pakketten bezorgen bij Tilburgse gezinnen die dat het hardste nodig hebben. Het is het negende jaar op rij dat de club de pakketten uitdeelt.

De Lionsclub Tilburg is met haar 26 leden de oudste Lionsclub in Tilburg en werd opgericht in 1963. Al meer dan 50 jaar hebben de leden van deze club als doel om maatschappelijke noden te ondersteunen. Dit gebeurt op internationaal en op lokaal niveau.

De ingekochte artikelen worden door de leden zelf ingepakt. Driehonderd boxen met levensmiddelen worden aangevuld met giften die door het bedrijfsleven en winkeliers voor deze goede zaak beschikbaar worden gesteld. Vervolgens worden de pakketten door de leden bij geselecteerde gezinnen thuis bezorgd. De Lions worden daarbij ondersteund door vrijwilligers uit Tilburg.

Lionsclub Tilburg is erg trots op deze kerstpakkettenactie en is erg blij dat zij hiervan een jaarlijkse traditie hebben kunnen maken. Zij geloven ook in het bundelen van krachten. Wanneer organisaties willen deelnemen om in komende jaren voor de Tilburgers die het nodig hebben een warme golf over de stad te verspreiden dan gaat de Lions Club Tilburg daarover graag in gesprek. Daarmee realiseren we samen voor veel Tilburgse gezinnen in nood, een klein lichtpuntje tijdens de kerstperiode.

De commissie bestaat dit jaar uit Bas Bierens, Jasper Cuijten, Peter Mulders en Marinus Wolfs. Meer informatie kunt u vinden op de website tilburg.lions.nl

|Doorsturen