Nieuws

Advertorial

Makelaarsland breidt service uit met lokale Agents

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

TILBURG - Makelaarsland, bekend als de eerste online makelaar van Nederland, breidt lokaal verder uit met haar nieuwe Makelaarsformule. Naast de onlineverkoopdiensten waarbij verkopers zelf de bezichtigingen regelen, kan nu ook een lokale Makelaarsland Agent worden ingeschakeld. Dat is speciaal bedoeld voor verkopers die de bezichtigingen liever overlaten aan de makelaar. Makelaarsland biedt hiermee de keuzevrijheid om de hoeveelheid makelaar en makelaarskosten zelf te kiezen. Daarnaast kan Makelaarsland door de lokale makelaars nu ook hulp bij de aankoop aanbieden. Verkopers én kopers betalen bij Makelaarsland overigens een vast bedrag, ongeacht de waarde, grootte of ligging van de woning.

Patrick van Meersbergen

Voor de lokale ondersteuning is het Makelaarsland Agent Netwerk ontwikkeld. Een nieuw fenomeen in Nederland. De Makelaarsland Agent werkt vanuit huis en verzorgt de lokale makelaarsdiensten voor verkopers zoals woningopname, bezichtigingen, vraagprijsadvies en onderhandelingen. De centrale Backoffice van Makelaarsland verzorgt de administratieve, juridische werkzaamheden en presentatie op funda. De efficiënte kantoorloze werkwijze maakt de makelaarsdiensten uiterst betaalbaar. Daarnaast is de nieuwe dienstverlening zeer duurzaam.

Duurzame service
“De beste service voor vaste lage prijzen en op de meest duurzame manier, dat was ons doel bij de ontwikkeling van Makelaarsland” vertelt algemeen directeur Jeroen Stoop. “Naast onze digitale werkwijze scheelt het dat een deel van onze klanten de bezichtigingen zelf doet. Dat betekent namelijk minder reistijd voor onze makelaars en dus minder CO2 uitstoot. Met de extra ondersteuning door de Agents willen wij de makelaardij verder verduurzamen. Geen vervuilende auto’s, scooters of stapels papier. Onze Makelaarsland Agents worden uitgerust met een E-bike en een elektrische auto. Verder werken zij volledig digitaal met een iPad onder de arm en wordt de koopovereenkomst digitaal ondertekend. Hiervoor hoeft men niet meer op kantoor te komen.”

Patrick van Meersbergen: nieuwe Makelaarsland Agent voor Breda en Tilburg
Het Agent netwerk slaat goed aan; binnen een jaar zijn er al twintig Agents door heel Nederland aan de slag gegaan. In Breda en Tilburg is Patrick van Meersbergen het nieuwe gezicht van Makelaarsland. En met succes. “De vraag was direct overweldigend en mijn agenda zit al bomvol met afspraken. Veel mensen uit mijn regio willen kennismaken, meer informatie over de verkoopmogelijkheden en vragen of ik hen ook kan helpen bij de aankoop“ vertelt Patrick.

Over Makelaarsland
Oprichter van Makelaarsland, Jeroen Stoop, werkte jaren als traditioneel makelaar bij een gerenommeerd makelaarskantoor toen hij dacht: ‘Dit kan anders!’ Zo kwam hij met de vernieuwde betaalbare manier van makelen. Klanten zijn zelf actief betrokken bij de verkoop en aankoop en krijgen op het juiste moment slimme tools, promotiemiddelen en persoonlijke begeleiding.
Met hoogwaardige dienstverlening, volledige transparantie en een vast tarief. Ongeacht de waarde, ongeacht de ligging.

In 2005 werd de Makelaarslandformule gelanceerd. Aan het eind van het eerste jaar had Makelaarsland meer dan 1.000 woningen verkocht en waren zij de grootste NVM-makelaar van Nederland. De teller staat nu op ruim 50.000 verkochte woningen door heel Nederland. Makelaarsland bestaat uit een team van 90 medewerkers, waaronder makelaars, juristen en softwareontwikkelaars. Afgelopen jaar is het team uitgebreid met het Makelaarsland Agent Netwerk. De Agents begeleiden de klanten die niet zelf de bezichtigingen willen of kunnen doen en helpen bij het aankopen van woningen. De leiding van Makelaarsland is in handen van oprichter Jeroen Stoop. Sinds 2018 is Makelaarsland onderdeel van ING.

Patrick van Meersbergen
T. 088 - 200 2000

Makelaarsland Agent regio Breda en Tilburg
patrickvanmeersbergen@makelaarsland.nl

 

 

|Doorsturen