Nieuws

Mans Genoeg: Bert Wagendorp over mannenvriendschap

Door Petra Jansen

TILBURG - Schrijver en Volkskrant-columnist Bert Wagendorp is op donderdag 28 november te gast bij de themareeks Mans Genoeg in de Bibliotheek LocHal.

Initiatiefnemer van dit project Feniks Emancipatie Expertise Centrum Tilburg nodigt iedereen van harte uit in de Kennismakerij (Bibliotheek LocHal) om in gesprek te gaan over mannenvriendschap. “Vrouwen praten samen, mannen dóén samen. Dat is het kenmerkende verschil tussen mannen- en vrouwenvriendschappen. Wij mannen praten niet over onze relaties, huwelijken en onze scheidingen. Onze vriendschappen zijn gebaseerd op gezamenlijke ervaringen, vaak fysieke dingen, sport, in de jungle lopen.” Aldus schrijver Bert Wagendorp, hoofdgast bij de vierde editie van Mans Genoeg.

Columnist en schrijver

Bert Wagendorp is bekend als Volkskrant-columnist, maar zeker ook als schrijver van de bestseller Ventoux (de belangrijkste etappe van de Tour de France voor wielrenliefhebbers) en het vervolg Ferrara, over vier vrienden wiens vriendschap op scherp wordt gezet. Een uitermate goede reden om bij themareeks Mans Genoeg stil te staan bij vriendschap tussen mannen en in gesprek te gaan met creatief brein Bert Wagendorp. Uiteraard is er ruimte voor vragen uit het publiek en zal na afloop een signeersessie met Bert plaatsvinden. Aanvang 20.00uur in de Kennismakerij, Bibliotheek LocHal. Tickets à €7,50 zijn verkrijgbaar via www.lochal.nl en www.fenikstilburg.nl/mans-genoeg.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld