Lezersacties

Win een boek van Mary Poppins

Door Caroline van de Oetelaar

TILBURG - Onlangs verscheen het kinderboek Mary Poppins van P.L. Travers, in een nieuwe vertaling van Tiny Fisscher. De Tilburgse Koerier mag 3 exemplaren weggeven.

Mary Poppins is het beroemdste kindermeisje van de wereld. Op een dag is ze letterlijk komen aanwaaien, en daarom is het misschien ook niet zo vreemd dat ze de trap op kan glijden en een lege tas heeft waar toch van alles uitkomt. Voor de kinderen van de familie Banks breekt een bijzondere tijd aan, want met Mary Poppins is elke dag een magisch avontuur. Ze hopen dat zij nooit meer weg zal gaan, maar dan draait de wind.... Deze nieuwe uitgave van het wereldberoemde verhaal van Mary Poppins bevat mooie knipkunst-illustraties van Geertje Aalders. Het boek is voor kinderen vanaf 7 jaar. Het is verschenen bij Uitgeverij Ploegsma en is verkrijgbaar voor € 17,50. ISBN 978 90 216 7909 9.

Lezersactie

Kans maken op een exemplaar van dit leuke kinderboek? Stuur dan uiterlijk zondag 16 december een mailtje naar lezers@tilburgsekoerier.nl met daarin je naam en adresgegevens. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

|Doorsturen

Carolien damen

2018-12-13 13:38:13

Zou leuk zijn voor de klas van mijn dochter groep 3/4 om voor te lezen of de kindjes zelf te laten lezen