Nieuws

'Mijn boerenverstand & ik'


OISTERWIJK - Op vrijdag 30 november presenteerde Professional Organizer en auteur Claudy Voskens uit Oisterwijk haar tweede boek Mijn boerenverstand & ik, voorkom stress en kom in beweging. Als boerendochter koos ze daarbij voor een verrassende en passende locatie; tussen de koeien bij de Piet van Meintjeshoeve in Heukelom. Claudy, geboren en getogen in Tilburg, heeft het boerenverstand van geen vreemde. Het eerste exemplaar overhandigde ze dan ook met trots aan haar vader.

Het boek, bestaande uit 2 losse delen, is bedoeld voor iedereen die enige stress ervaart en op voorhand erger wil voorkomen. Het is autobiografisch geschreven. Claudy stelt zich kwetsbaar op, bedoeld om de drempel voor anderen laag te houden. Het ervaren van stress, prikkels of de hectiek van alledag niet de baas kunnen worden, zijn vaak nog thema’s die onvoldoende besproken en geaccepteerd worden. Stress en burn-outs lijken een trend in de volksmond maar degenen die daaronder gebukt gaan worden onvoldoende gezien en gehoord.

‘Durf ook kleur te bekennen en ga op zelfonderzoek uit’, zegt Claudy. Door heel eenvoudig je boerenverstand te gebruiken en te durven luisteren naar je intuïtie kun je stressklachten voorkomen. Het 2e deel nodigt je uit om zelf in actie te komen. Het is blanco, bedoeld voor eigen woorden en hersenspinsels. Dit zelf-studie-boek, zoals Claudy het noemt is te verkrijgen via de boekhandel, bol.com en in de webshop van Puur Structuur.

|Doorsturen