Nieuws

Musical van Sinterklaas heet 'Hotel Sinterklaas'


TILBURG - Dit jaar organiseert Stichting Centraal Sint Nicolaas Comité Tilburg voor het achtste jaar op rij een echte Tilburgse Sinterklaasmusical! Sinds 2010 wordt er jaarlijks door eigen vrijwilligers een musical bedacht, geschreven, geregisseerd en opgevoerd. De titel van de komende musical is Hotel Sinterklaas.

Het kasteel van Sinterklaas is niet op tijd klaar voor zijn verblijf in Nederland. Uiteindelijk belanden de Sint en zijn pieten in het hotel van de bejaarde vrouwen Bep en Riet. In eerste instantie lijkt alles goed te gaan, maar waar is toch de staf gebleven en waarom is de Sint zijn grote boek kwijt? Horen pepernoten wel groen te zijn en wie weet waar de pakjes zijn gebleven?

Hotel Sinterklaas is een gezellige gezinsmusical gericht op gelovige kinderen, maar zeker ook leuk voor hun oudere broertjes en zusjes én volwassenen. De voorstelling duurt 65-70 minuten en na afloop mogen alle kinderen met de Sint op de foto. De voorstellingen zijn op 25 en 26 november en 2 en 3 december (alle dagen meerdere uitvoeringen). Locatie is het Loft theater, Ringbaan Oost 8-17 in Tilburg.

Tickets zijn te koop via www.sintintilburg.nl Op deze website zijn ook alle aanvangstijden te vinden.

|Doorsturen