Nieuws

Nieuw evenement Modelspoor Tilburg in Spoorzone

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op zaterdag 29 september vindt in de Tilburgse Spoorzone het grootste en gloednieuwe modelspoorevenement van Zuid-Nederland plaats: Modelspoor Tilburg.

In de Tilburgse Spoorzone was tot en met 2011 de Hoofdwerkplaats Tilburg van de Nederlandse Spoorwegen gevestigd. Een unieke locatie dus voor Brabants grootste modelspoorevenement.

Op de beurs zijn onder andere demo’s van verschillende banen en een grote ruil-, verkoop- en hobbybeurs met alle benodigdheden voor de modelspoorhobby te vinden. Met de mogelijkheid tot 300 plekken voor verkoop, ruilen of expositie is de beurs de grootste van het Zuiden. Ook wordt er aandacht besteed aan de bijzondere locatie. Zo zijn er rondleidingen in de Spoorzone door mensen die er jaren hebben gewerkt.

Mede-organisator Dennis Lavrijssen: “Ik heb de liefde voor modeltreinen van huis uit meegekregen. Mijn opa is hobbybouwer en liet me altijd meekijken. Toen ik met mijn mede-organisatoren op een beurs in Duitsland was dacht ik: ik wil dit naar Brabant halen. Er is hier nog geen beurs van zo’n formaat en al helemaal niet op een plek met zo’n verleden. Een unieke kans voor een nu al uniek evenement!”

Modelspoor Tilburg vindt plaats in de Wagenmakerij aan de Burgemeester Broxlaan en duurt van 10.00-17.00 uur. Toegang: €5 (u kunt ook pinnen).

Kijk voor meer informatie op www.modelspoortilburg.nl

|Doorsturen