Nieuws

NLdoet weer in de kijker


TILBURG - Wil jij een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging of zorginstelling? Doe dan op 9 en 10 maart mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Wie weet hoe leuk je vrijwilligerswerk vindt, zeker als je met een groep aan de slag gaat. En je helpt een organisatie een klus te klaren. In Tilburg hebben meer dan 100 projecten zich aangemeld met een klus. Meer dan 1000 mensen zijn nodig om alle klussen te klaren. Je kunt je nog aanmelden om de handjes uit de mouwen te steken!

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van heel veel sociale initiatieven. Zonder vrijwillige inzet zouden clubs, verenigingen, koren, enzovoort niet kunnen bestaan. Prima dus dat vrijwilligers een keer per jaar in de spotlights worden gezet met NLdoet, een initiatief van het Oranje Fonds.

NLdoet laat zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een positief imago van vrijwilligerswerk en kun je meemaken hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Een greep uit de klussen van dit weekend bij:

- Joannes Zwijsen, een verzorgingshuis voor ouderen, zoekt voor 10 maart nog mensen om de huiskamer op te knappen (o.a. schilderen).

- Stadstuinderij Piushaven zoekt nog mensen om de tuinen seizoensklaar te maken (10 maart).

- Rosa Cultura zoekt voor 10 maart nog mensen die de pluktuin willen inrichten en een overdekking willen maken.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je aanstaand weekend ook NLdoen? Neem dan contact op met Albert Rusch van ContourdeTwern: telefoon: 013-5839999.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld