Nieuws

Olifanten domineren Pieter Vreedeplein


TILBURG - Van 1 tot en met 25 april wordt het Pieter Vreedeplein opgevrolijkt met kleurrijke beelden van levensgrote Aziatische baby-olifantjes. Deze prachtige kunstwerken zijn gemaakt door bekende internationale kunstenaars.

De Elephant Parade vraagt met deze kunstvorm aandacht voor de bedreiging van olifanten. De tijdelijk ingerichte Elephant Parade pop-up store aan de Pieter Vreedestraat 13 verkoopt o.a. handgemaakte replica¿s van de olifanten uit de parade en er zijn ook diverse workshops te volgen. Een percentage van 20% van de opbrengst van de Elephant Parade wordt gedoneerd aan welzijns- en beschermingsprojecten voor de olifanten.

Op 3 april vindt vanaf 14.00 uur de feestelijke opening van The Elephant Parade plaats op het plein. Iedereen is van harte uitgenodigd om een rondje te lopen langs de kleurrijke olifantjes en er is entertainment aanwezig voor de kinderen. Niet alleen de Elephant Parade zorgt voor een beestenboel op het plein in april; vanaf 30 maart staat ook Pathé Tilburg in het teken van olifanten met de première van Dumbo, de nieuwe live-action film van Disney.

|Doorsturen