Nieuws

Ontdek topattracties Brabant tijdens BrabantNacht 2017

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op zaterdag 23 september a.s. vindt de tweede editie van BrabantNacht plaats. Meer dan twintig topattracties in Brabant openen dan hun deuren tijdens de meest mysterieuze en spannende uren van de dag om te laten zien hoe bijzonder Brabant is. Want in het donker zie je meer, hoor je meer en beleef je meer!

Brabant heeft heel veel te bieden, het hele jaar door: een prachtige provincie die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Het is bij uitstek een bestemming voor een weekendje weg. Tijdens BrabantNacht kun je in steden, attractieparken en andere bijzondere plekken in Brabant terecht voor een unieke beleving —in het donker— en ontdek je waarom Brabant als shortstay-bestemming aan je bucketlist kan worden toegevoegd.

Zo ga je onder begeleiding van een ranger met een zaklamp op nachtsafari in Safaripark Beekse Bergen of op ontdekkingsreis door het landschap dat Van Gogh inspireerde in Zundert en Nuenen. In de Efteling beleef je de magie van Raveleijn en in Nationaal Park de Biesbosch hoor je het mooiste concert van de natuur tijdens een schemerwandeling. Ga op expeditie in de Grebbe van Bergen op Zoom of fiets door Breda en ontdek het verhaal van de stad met de Blind Walls Gallery. Speel de hoofdrol in je eigen 'Night at the museum' tijdens een 'after hours' museumbezoek in 's-Hertogenbosch of ontwerp in één nacht je eigen designstuk in Eindhoven, Design Capital van Nederland. Laat je verrassen door culturele highlights in Tilburg of dompel je onder in de Urban Culture van Helmond.

Alle informatie over BrabantNacht, de volledige arrangementen en tickets vind je op visitbrabant.com

|Doorsturen