Uit

Ontmoet de Hap Stap Smaakmakers: Bistro St. Sjaak

Door Hap Stap Festival van Tilburgse Koerier

Op 2, 3, 4 en 5 juni vindt Hap Stap weer plaats in de Interpolistuin! Ook dit jaar kunnen we weer heerlijk happen en genieten van bijzondere gerechten. Wij stellen de smaakmakers graag aan jullie voor. Deze keer nieuwkomer Bistro St. Sjaak.

Bistro St. Sjaak staat bekend om zijn informele sfeer en klassieke culinariteiten. Het maakt hier niet uit of je alleen voor een hoofdgerecht komt of dat je je door de chef laat verrassen. Voor eigenaar Willem-Jan is niets te gek! Tijdens het Hap Stap festival staat de steak tartaar op het menu en de asperge flamande (zie foto). Van deze bekende klassieker van St. Sjaak loopt het water ons in de mond!

Willem-Jan: “We merken dat Hap Stap een gigantische overlap heeft met St. Sjaak. Daarmee was het voor ons een logische keuze om daar te gaan staan in juni. Vooral de ‘hap’ van Hap Stap vertolken wij.” Dus stap erop af! Tot slot vroegen wij aan Willem-Jan van welke smaakmaker hij graag iets zou willen proeven op het festival. “Ik ben erg benieuwd naar de carpaccio‘s van Vitore C!”

|Doorsturen