Nieuws

Ontmoet de Hap Stap Smaakmakers: Gasterij de Commanderie

Door Hap Stap Festival van Tilburgse Koerier

Op 2, 3, 4 en 5 juni vindt Hap Stap weer plaats in de Interpolistuin! Ook dit jaar kunnen we weer heerlijk happen en genieten van bijzondere gerechten. Wij stellen de smaakmakers graag aan jullie voor. Deze keer: Gasterij De Commanderie

Gasterij De Commanderie kennen we natuurlijk als gezellige locatie voor feesten, partijen en hun heerlijke keuken. Want dat hebben ze al meerdere malen op Hap Stap bewezen! Dit jaar vierden Noor en Sjef het tienjarig jubileum van de Commanderie met o.a. het pop up restaurant Sjef’s Table. Op Hap Stap serveert De Commanderie een duo van licht gegrilde tonijn, het top gerecht van Sjef’s Table. Noor: “Meedoen aan Hap Stap is ieder jaar een feest! Maar de mooiste herinnering is toch wel onze jaarlijkse afterparty na 4 dagen knallen op Hap Stap met het hele team!”

Tot slot vroegen we aan Noor van wie zij zou willen proeven tijdens Hap Stap.“Kabeljauw, gepekeld met barbecue mosselen, zure room en garnalen jus van de Kazerne. Puur omdat we erg nieuwsgierig zijn naar het nieuwe restaurant van Bart en hem daar heel veel succes bij wensen!”

|Doorsturen