Nieuws

Ontmoet de Hap Stap Smaakmakers: Karakter

Door Hap Stap Festival van Tilburgse Koerier

Op 2, 3, 4 en 5 juni vindt Hap Stap weer plaats in de Interpolistuin. Ook dit jaar kunnen we weer heerlijk happen en genieten van bijzondere gerechten. Wij stellen de smaakmakers graag aan jullie voor. Dit keer een nieuw gezicht, want Karakter heeft pas sinds oktober haar deuren geopend en doet voor de eerste keer mee aan Hap Stap.

Karakter vind je op de hoek aan de Beukenstraat, in het voormalig Klein Tilburg. Dé plek voor levensgenieters met een brasserie en op de andere hoek een frituur. De smaakmakers laten hun heerlijke gerechten graag aan heel Tilburg zien aankomende editie. Mede-eigenaar Laura Kruijssen: "Een aanrader om te komen happen bij Karakter is onze surf & turf, deze weergeeft namelijk goed onze prijs kwaliteit. Daarnaast is het lekker, vers en puur. Een heerlijk gerecht voor de fijnproevers en de genieters onder ons.”

We vroegen aan Laura welk gerecht zij graag zou willen happen tijdens Hap Stap: “Ik zou graag gamba's in tempura met wasabi-mayonaise, gepofte rijst flakes, mango, rode peper en citrus van Te Koop,- willen proeven.”

Karakter
Beukenstraat 40
5038 MA Tilburg
013 - 850 77 80

|Doorsturen