Nieuws

Ontmoet de Smaakmakers: VITTORE C. Carpacciobar

Door Hap Stap Festival van Tilburgse Koerier

Op 2, 3, 4 en 5 juni vindt Hap Stap weer plaats in de Interpolistuin! Ook dit jaar kunnen we weer heerlijk happen en genieten van bijzondere gerechten. Wij stellen de smaakmakers graag aan jullie voor.. VITTORE C. Carpacciobar doet dit jaar voor de eerste keer mee en zien dit als een uitgelezen kans om hun heerlijke gerechten op de kaart te zetten onder de Tilburgers.

Zeg je VITTORE C, zeg je carpaccio. In de meest brede zin van het woord! Mede-eigenaresse Nadia heeft vorig jaar Hap Stap bezocht en hier zo’n mooie avond beleefd, dat het reden genoeg was om er dit jaar zelf te staan. Op Hap Stap zullen zij uiteraard een keur aan carpaccio’s serveren. “Onze aanrader is de zachte tonijncapraccio met onder andere Aziatische smaken, zoals sesam en soja. De frisse kerriemayonaise en licht pittige smaak maken het een spannend geheel!”

We vroegen aan Nadia welk gerecht zij graag zou willen proeven tijdens Hap Stap: “Als grote visliefhebbers zijn wij erg benieuwd naar één van de 3-munts gerechten van de Kazerne, namelijk; Kabeljauw, gepekeld met BBQ mosselen, zure room en garnalen jus.”

VITTORE C. Carpacciobar
Tivolistraat 6
5017 HP Tilburg
06 84278191

|Doorsturen