Nieuws

Advertorial

Open dag bij Feniks

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Nieuwsgierig naar wat Feniks jou te bieden heeft? Kom dan naar de open dag op donderdag 28 september! Belangstellenden kunnen van 15.00 tot 19.00 uur deelnemen aan inspirerende workshops en ontspannende activiteiten.
Feniks is het Emancipatie Expertise Centrum in Tilburg en ondersteunt jou door middel van gezellige, leuke en leerzame activiteiten en cursussen. Wekelijks doen meer dan 120 vrouwen met verschillende achtergronden hieraan mee.

Laat je in de watten leggen
Geniet van een heerlijke nek- en hoofdmassage, laat jezelf een nieuw kapsel aanmeten en versier je handen met een prachtige henna-tatoeage. Shop daarna de mooiste handgemaakte tassen en armbanden en proef ten slotte heerlijke Syrische hapjes!

Leer ons kennen
Tijdens de open dag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de activiteiten van Feniks. Doe mee aan gratis workshops zoals ‘Opkomen voor jezelf’, ‘Klussen in huis’, ‘Mindfulness’ of ‘Ik Ontmoet Mij’ over gezondheid voor migrantenvrouwen. Wil je ontdekken wat jouw wensen en mogelijkheden zijn? Dan is de workshop ‘Droom je Leven’ echt iets voor jou.

Expositie
Tijdens de open dag wordt dit jaar tevens een bijzondere expositie geopend van Murad Sharifi. Deze Afghaanse kunstenaar vecht tegen discriminatie, ongelijkheid en geweld tegen vrouwen in Afghanistan door hierover te schilderen.

Meer informatie
De entree en deelname aan de activiteiten tijdens de open dag zijn gratis. Al bekend met Feniks? Neem iemand mee die ons nog niet kent en ontvang een goodiebag! Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.fenikstilburg.nl Ook kun je ons mailen op info@fenikstilburg.nl 
of bellen op 013 - 542 18 96.

|Doorsturen