Nieuws

Open dag Crematorium Tilburg en uitvaartcentra

Door Petra Jansen

TILBURG - Zondag 24 november houden Crematorium Tilburg én de naastgelegen uitvaartcentra van coöperatie DELA en Monuta Tom van Dijk gezamenlijk een open dag.

Van 12.00 tot 16.00 uur zijn de deuren van de verschillende gebouwen aan de Karel Boddenweg 3, 5 en 7 vrij toegankelijk voor publiek. Alle ruimtes zijn tijdens de open dag te bezoeken: van verzorgingsruimte tot 24 uurs familiekamer, van crematieruimte tot keuken.

Gastvrije ontvangst

Op elke locatie staan de medewerkers voor u klaar, om u te voorzien van een kop koffie of thee met iets lekkers erbij, u een rondleiding te geven en uw vragen te beantwoorden: over begraven of cremeren, de laatste verzorging van overledenen, de mogelijkheden voor opbaren en een rouwbezoek, en over de verschillende locaties en invullingen voor een persoonlijke afscheidsbijeenkomst die bij u past. Tevens kunt u tijdens de open dag wandelen door het Afscheidspark en een kijkje nemen bij de urnentuinen, de strooivelden, het columbarium en de monumenten.

Voor groot én klein

Ook voor kinderen kan deze open dag een uitstekende gelegenheid zijn om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een uitvaartcentrum en crematorium. Er worden verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd en er zijn verschillende boekjes en materialen voor kinderen beschikbaar om samen te bekijken en mee naar huis te nemen.

Meer informatie

Aanmelden voor de open dag is niet nodig en toegang en koffie/thee zijn uiteraard gratis. Bij de ingang van het crematorium is een plattegrond verkrijgbaar waarmee u vervolgens uw eigen route kunt bepalen.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld