Nieuws

14 Januari 1ste editie Sneeuwstorm in the Box Hilvarenbeek

Door Brasseriehoegaarden Tilburg

14 JANUARI 1ste Editie Sneeuwstorm in the Box Hilvarenbeek

 

14 januari brengt The Box de winter naar binnen. Tijdens de eerste editie van Sneeuwstorm presenteren wij drie bands die de kou van buiten en de warmte van binnen samenbrengen.

 

Tijdens deze editie treden drie vernieuwende regionale bands op namelijk. Embrace the Waves, Great Salt Lake, World for granted .

 

De avond zal geopend worden door Embrace the Waves, een vierkoppige band die is ontstaan in Eindhoven en is te omschrijven als een mix tussen psychrock, surfrock en funkrock.

Met de strakke en gecompliceerde drumpartijen van Tom Koonen, groovy en catchy bas- en melodielijnen van Lieve Frey op toetsen en galmende gitaarriffs van Daniël van Overveld vormen een goede basis voor de poëtische en maatschappijkritische teksten die door Elianne Lamberts .

Beïnvloed door bands als the Doors, led zeppelin, Queens of the stone age heeft Embrace the Waves toch een eigen geluid ontwikkeld. Het geheel klinkt optimistisch, duister, opzwepend, mysterieus en dansbaar, met als doel mensen te inspireren, motiveren, aan het denken te zetten.

 

Hierna zal Great Salt Lake het podium betreden,deze nog nieuwe band gaat nog niet zo lang mee en over de leden is nog niet zoveel bekend, maar wel weten we dat hun ritmische, noisy post-punk Ãla Protomartyr, Crystal stilts en zelfs Sonic Youth .

 

De derde band die op deze editie van Sneeuwstorm het podium zal betreden isWorld for Granted.

World for Granted is een energiek viertal uit omgeving Eindhoven die punk-rock

mengt met alternative-rock en post-hardcore. Dit betekend knallende songs om

hard op los te gaan, vol ambitie combineren ze catchy melodieën met knallende riffs

en beukende beats!

 

Sneeuwstorm vindt plaats op 14 Januari in the Box in Hilvarenbeek.

De avond is gratis toegankelijk en begint om 20.00h

 

The Box

Bukkumweg 30a

Hilvarenbeek

www.ojcthebox.nl

|Doorsturen