Nieuws

Partners in het zonnetje tijdens Veteranen Netwerkborrel

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op donderdag 21 december om 19.30 uur, is er een nieuwe editie van de Veteranen Netwerkborrel in Café Hoegaarden in Tilburg. Bij deze bijeenkomst zijn de partners van veteranen van harte uitgenodigd. Zij worden tijdens deze bijeenkomst, die in kerstsfeer gevierd zal worden, extra in het zonnetje gezet.

Terwijl een militair op uitzending is om een bijdrage te leveren aan de vrede, veiligheid en vrijheid elders op de wereld, blijft hun partner thuis. Zij staan vanaf dat moment aan het hoofd van het 'thuisfront'om het huishouden op een zo normaal mogelijke manier door te laten gaan. Naast het runnen van het huishouden, drukt ook het gemis en de spanning als een zware last op de schouders. Hiervoor zet men tijdens de Veteranen Netwerkborrel de partners van veteranen extra in het zonnetje. Voor alle aanwezige partners is er een leuke attentie.

Naast de extra aandacht voor de partners, wordt ook teruggeblikt op een geweldig 2017. Een jaar waarin veel gebeurd is. Een prominente plaats tijdens het bezoek van de koninklijke familie op Koningsdag, de opening van het Vrijheidspark en uiteraard de komst van het Veteranen Ontmoetingscentrum. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden.

De netwerkborrel is een initiatief van de Stichting Veteranen Hart van Brabant en vindt plaats op iedere derde donderdag van de maand in Café Hoegaarden in het centrum van Tilburg. Vanaf de eerste editie van de Veteranen Netwerkborrel bleek het al een groot succes. Sindsdien is de opkomst aardig gegroeid. Vele veteranen van allerlei onderdelen en leeftijden weten elkaar steeds beter te vinden onder het genot van een kop koffie, een glas wijn of een lekker glas bier.

Meer informatie o.a. op website www.veteranenhartvanbrabant.nl

|Doorsturen