Nieuws

Pathé Tilburg sluit af met bezoekersrecord


TILBURG - Pathé Tilburg heeft vrijdag haar 400.000ste bezoeker van 2017 mogen ontvangen bij Star Wars: The Last Jedi in IMAX 3D. Een bezoekersrecord in het 10-jarig bestaan.

Het ticket werd gekocht door Niels Claassen uit Breda die samen met Maria Pigmans en Frans Claassen hiervoor speciaal naar Tilburg kwamen. Zij werden door de theatermanager verrast met bloemen, een straatje vrijkaarten en een hapje en drankje.

Niels vertelt dat hij vaak in Breda naar de film gaat, maar toch regelmatig naar Pathé Tilburg komt vanwege de IMAX zaal. "En Star Wars is een film die moet je nu eenmaal in IMAX beleven!" Manager Theatre Rob van Lierop vult aan dat bezoekers steeds vaker bewust voor de kwaliteit van IMAX kiezen, vanwege zijn enorme scherm en beter geluid. Met films als Dunkirk, Logan, Thor, Pirates of the Caribean, Fast & Furious 8 zijn er veel toptitels geweest in deze zaal. Maar ook films als Fifty Shades Darker, Dispicable Me 3, Murder In The Oriënt Express en momenteel ook Ferdinand hebben bijgedragen aan de groei van het bioscoopbezoek.

 

Op de foto v.l.n.r. Frans, Maria, Niels Claassen en Manager Theatre Rob van Lierop.

|Doorsturen