Nieuws

Pathé Tilburg viert tiende verjaardag met actieweek

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Pathé Tilburg aan het Pieter Vreedeplein 174 viert een week lang zijn tiende verjaardag. Van zaterdag 7 tot en met vrijdag 13 oktober zijn er o.a. voorpremières, kinderactiviteiten, hapjes, drankjes en verlotingen. 

In 2011 nam Pathé de karakteristieke, in 2007 geopende bioscoop aan het Pieter Vreedeplein over van MustSee. Sinds de grote verbouwing in 2012 beschikt Pathé Tilburg niet alleen over zeven kwaliteitszalen met liefst 1.341 comfortabele stoelen maar ook  -als vijfde bioscoop in Nederland- over een bijzonder populaire IMAX-zaal. Het is een van de redenen voor het grote succes van de Tilburgse bioscoop. Andere zeer geliefde evenementen en specials zijn Pathé Ladies Night, Pathé Kleuterbios, Pathé Opera, het Pathé Kinderticket voor slechts vijf euro, de samenwerking met dertien restaurants in het centrum voor food & film arrangementen en het vorig jaar, exclusief in Tilburg, geïntroduceerde Pathé Top Deal. De drie best bezochte films in de afgelopen tien jaar waren New Kids Turbo (2010), Skyfall (2012) en Gooische Vrouwen (2011).

Pathé Tilburg staat niet alleen bekend om de bijzondere films, evenementen en specials. De bioscoop in het centrum onderscheidt zich ook vanwege de grote gastvrijheid, luxe en goed onderhouden zalen. Het is de perfecte locatie voor een heerlijk avondje uit, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met grote, moderne parkeergarages in de nabijheid.

Een kleine greep uit de komende feestactiviteiten: IMAX-spektakel Blade Runner 2049, vrolijke kinderfilms en kidsactiviteiten, voorpremières van The Glass Castle en American Assassin, meet & greet met Ninjago uit De Lego Ninjago Film, een studentenavond, een horror night, een top deal night, een extra feestelijke ladies night met Home Again en een sneak preview met de 10 jaar Pathé Tilburg quiz. Kijk voor het complete feestprogramma en tickets op www.pathe.nl/tilburg10jaar Kaarten zijn ook te koop aan de kassa van de bioscoop.

Lezersactie
Pathé Tilburg stelt voor lezers van de Tilburgse Koerier 8 keer 2 vrijkaarten beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen dienen belangstellenden het juiste antwoord te geven op de volgende vraag:

Wat was de eerste IMAX titel die in Pathé Tilburg vertoond werd?

Stuur uw oplossing voor maandag 2 oktober per e-mail naar het adres lezers@tilburgsekoerier.nl Er zijn vrijkaarten voor de volgende films:

- IMAX 3D Bladerunner 2049, zaterdag 7 oktober, 19.30 uur, 2x 2 vrijkaarten;

- Dikkertje Dap tijdens kindermiddag, zondag 8 oktober, 13.00 uur,  2x 2 vrijkaarten;

- Voorpremière American Assassin incl. hapje en drankje, maandag 9 oktober, 21.00 uur, 2x 2 vrijkaarten;

- Pathé Ladies Night Home Again, woensdag 11 oktober, 19.00 uur, 2x 2 vrijkaarten

Graag bij uw inzending vermelden voor welke film u in aanmerking wil komen.
Vergeet verder niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

|Doorsturen