Nieuws

Cursus biologisch moestuinieren voor beginners

Cursus moestuinieren IVN Oisterwijk

Door jeanny tolboom

Natuurvriendelijkheid, milieubewustzijn, zorgzaam omgaan met onze aarde. Het zijn onderwerpen die de laatste jaren meer en meer in de belangstelling zijn komen te staan. Niet verwonderlijk natuurlijk, omdat het steeds noodzakelijker blijkt om echt op een andere manier met onze aarde om te gaan.

 

IVN Afdeling Oisterwijk en De Stichting Landschap Natuur en Milieu Haaren (LNMH) organiseren ook in 2017 weer gezamenlijk een cursus Biologisch Moestuinieren voor beginners. Heeft u ook interesse om zelf een (moes)tuin aan te leggen om daar op een verantwoorde manier uw eigen groenten te kweken? Lekkerder, verser, gezonder en beter voor het milieu! Deze cursus ondersteunt u daarbij.

De cursus wordt gegeven door een docent van Velt Nederland. Tijdens de lessen worden tips gegeven en kunnen de deelnemers terecht met de problemen waar ze tegenaan lopen.

 

De lessen worden gegeven op 4 donderdagavonden van 19.30 — 22.00 uur en wel op 16 februari, 16 maart, 6 april en 11 mei 2017. Leslocatie: Wijkcentrum de Pannenschuur, Lavendel 9 in Oisterwijk.

Voor verdere vragen en/of aanmelding kunt u terecht op www.ivnoisterwijk.nl/ index.php/basiscursus-moestuinieren of via moestuinieren@ivnoisterwijk.nl

 

www.ivnoisterwijk.nl

www.lnmh.nl

 

|Doorsturen