Nieuws

Inschrijving voor Truck Tour

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op zondag 23 april vindt voor de dertigste keer de Truck Tour Tilburg plaats. De hele maand februari kunnen zowel deelnemers als bedrijven zich inschrijven.

Truck Tour Tilburg is een jaarlijks terugkerend evenement voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking. Op deze dag maakt een team van vrijwilligers en sponsors het voor 270 deelnemers mogelijk om mee te rijden in één van de trucks. De 270 wagens rijden in een lange stoet een route van bijna 90 kilometer in de omgeving van Tilburg. De tocht wordt onderbroken voor een lunchpauze bij Barge Terminal Tilburg (BTT) aan de Geminiweg in Tilburg. Dit terrein is gratis ter beschikking gesteld.

Vanaf woensdag 1 februari kunnen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking zich weer inschrijven voor de Truck Tour Tilburg. De deelnemers kunnen zich aanmelden via het inschrijvingsformulier op website www.trucktourtilburg.nl

Bij vragen kan contact worden opgenomen met Denise van Raak via tel. 06-12177532. Zij is bereikbaar maandag t/m woensdag van 19.00—21.00 uur. Inschrijven is uitsluitend via de website mogelijk. Bedrijven en chauffeurs die in het afgelopen jaar hebben deelgenomen ontvangen automatisch bericht van de organisatie. Zij kunnen zich opgeven via het aanmeldingsformulier op de website. De inschrijving sluit voor zowel deelnemers als bedrijven op dinsdag 28 februari.

Op dit moment is Truck Tour Tilburg nog op zoek naar vrijwilligers en sponsors. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie via info@trucktourtilburg.nl.

|Doorsturen