Nieuws

Kerstmarkt in Biezenmortel


Op zaterdag 10 december en zondag 11 december wordt er een kerstmarkt gehouden op Landpark Assisië in Biezenmortel. Op deze dagen is het prachtige park omgetoverd tot een winters en sfeervol geheel.

Op beide dagen is van alles te doen. De Kerstman is uiteraard aanwezig én de Winterkoning. Er is een huifkarrentocht en een levende kerstgroep. Er zijn diverse optredens zoals koren en er is een kerstsamenzang. De lagere school uit Biezenmortel geeft nog meer sfeer met een lampionnenoptocht op zaterdag om 19.00 uur. Deze start bij de Kapel; tijdens de optocht worden kaarsen aangestoken en het wordt afgesloten met chocomel op de kerstmarkt.

Er zijn leuke spullen te koop bij de kraampjes met hobby- en curiosa-artikelen en er is een kunstmarkt. Ook woonvoorzieningen en activiteitencentra hebben kerstspullen voor de verkoop. Voor de kinderen is er een kinderhoek met diverse activiteiten, zoals schminken, een grabbelton. Aan winterse versnaperingen ontbreekt het niet. Lokaal 12, de keuterboerderij en snuffelhal zijn geopend. Er is een verwarmde tent en de foto-expositie Spiegelbeelden is geopend. Het Landpark is zeer sfeervol verlicht. Kortom, er is genoeg te doen voor jong en oud.

Op zaterdag 11 december is de kerstmarkt geopend van 16.00 – 21.00 uur en op zondag 12 december van 13.00 – 18.00 uur. De kerstmarkt wordt gehouden op Landpark Assisië, Hooghoutseweg 3 in Biezenmortel.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld