Nieuws

Lionsclub Tilburg verdeelt weer 300 kerstpakketten


TILBURG - Ook dit jaar bezorgen leden van Lionsclub Tilburg in de laatste week voor Kerstmis driehonderd levensmiddelen pakketten bij Tilburgse gezinnen, die dat het hardste nodig hebben. Dit zelf geïnitieerde project doen deze Lions inmiddels voor het zesde opeenvolgende jaar.

De Lionsclub Tilburg is met haar 23 leden de oudste van vier Lionsclubs in Tilburg en werd opgericht in 1963. Al meer dan 50 jaar hebben de leden van deze club als doel om maatschappelijke noden te ondersteunen. Dit gebeurt op internationaal en op lokaal niveau.

De ingekochte en verzamelde artikelen worden door alle leden en oud-leden zelf ingepakt. Driehonderd boxen met levensmiddelen worden aangevuld met giften die door het bedrijfsleven en winkeliers voor deze goede zaak beschikbaar worden gesteld. Vervolgens worden de pakketten door de leden bij geselecteerde gezinnen thuis bezorgd. De Lions worden daarbij ondersteund door vrijwilligers van (het zangkoor van) de Broekhovense kerk.

Lionsclub Tilburg is erg trots op deze kerstpakkettenactie en is erg blij dat zij hiervan een jaarlijkse traditie heeft kunnen maken. De leden geloven ook in het bundelen van krachten. Wanneer u als organisatie zou willen deelnemen aan het initiatief om komende jaren Tilburgers die het nodig hebben te steunen, dan bespreken de Lions dat graag met u.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld