Nieuws

Pop Up Luisterwinkel in Tilburg

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op donderdag 20 september opent Julia van de Griendt voor één dag een Pop Up Luisterwinkel in de Emmapassage 9. Ze vraagt hiermee aandacht voor de kracht van luisteren door mensen uit te nodigen hun verhaal te delen. Iedereen is van harte welkom van 10.00-17.00 uur.

20 september is het de Internationale Dag van het Luisteren. In meer dan 50 landen wordt dan op verschillende manieren gepoogd om mensen bewuster te maken van de plek die luisteren inneemt in ieders leven. Luisteren speelt in persoonlijke en professionele situaties een belangrijke rol.

Julia van de Griendt organiseert van vrijdag 2 tot en met zondag 11 november ook de 10e Tilburgse Week van de Dialoog. Tijdens de dialogen staat aandachtig luisteren centraal. Het thema is `Elkaar Zien¿. Aan tafels met 5-7 deelnemers gaan mensen daarover in gesprek. Er is een gesprekbegeleider bij, die de deelnemers door de vier stappen van de methodiek leidt. De dialogen zorgen voor verbinding en inspiratie. In aanloop naar de Week van de Dialoog is er op dinsdagavond 18 september een basistraining voor gespreksbegeleiders in de dialoogmethodiek. Belangstellenden daarvoor, maar ook organisatoren van een dialoog en deelnemers, kunnen zich aanmelden via www.tilburgindialoog.nl

|Doorsturen