Nieuws

Advertorial

Potentiële Verzorgenden gezocht!

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Ben jij Capabel voor mbo Verzorgende IG?

De kansen op de arbeidsmarkt in de zorgsector zijn goed. De vraag naar Verzorgende IG neemt de komende jaren alleen maar toe. In de totale sector zijn de komende jaren tot 125.000 extra medewerkers nodig (bron: Trouw, 20-11-2017). Daarom is Capabel Onderwijs Groep op zoek naar potentiële kandidaten Verzorgende IG voor een BBL traject in de omgeving van Tiburg.

Bij Capabel word je tijdens een verkort BBL traject in 15 maanden opgeleid tot Verzorgende IG. Je gaat 1 dag per 2 weken naar school, je volgt webinars en je studeert thuis. Daarnaast werk je 24 uur per week bij een erkend leerbedrijf. Bovendien betaalt het leerbedrijf je studie!

Begin 2018 organiseert Capabel Onderwijs Groep voor alle potentiële verzorgenden een kennismakingssessie met erkende leerbedrijven in de regio Tilburg. Ben jij een match met een leerbedrijf, dan ben je verzekerd van een leerwerktraject bij Capabel!

Ben je geïnteresseerd in de kennismakingssessie? Neem dan contact op met Capabel opleidingsadviseur Adje Hendriks. Telefonisch: 06-10912478 of per mail: a.hendriks@capabel.nl

 

|Doorsturen