Nieuws

Serious Request acties weer van start


TILBURG - Zondag 4 december was de aftrap van de 'Serious Request' evenementen-periode van de afdeling Marketing/Evenementen Tilburg van SG De Rooi Pannen. Sofie Nagelkerke, derdejaars studente Evenementenorganisatie Tilburg, beet in Prinsenbeek het spits af met de organisatie van de voetbalclinic Serious Soccer met oud-profvoetballers van de grootste Brabantse clubs, waaronder Pierre van Hooijdonk. Meer dan 100 enthousiaste jonge voetballertjes trotseerden de kou en deden mee aan deze clinic.

Tot de kerstvakantie worden er op verschillende plaatsen in Tilburg en heel Zuid-Nederland ruim 70 evenementen georganiseerd door studenten van Marketing/Evenementen Tilburg om zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request 2016. Dit varieert van een pubquiz bij Café de Kok, drie dagen kookworkshops sushi maken bij de AH XL tot Serious hardstyle in Zino in Tilburg. Ook buiten Tilburg vinden verschillende evenementen plaats, zoals de Serious Christmas Cross in Oudenbosch.

Op vrijdag 24 december rond twaalf uur 's middags hoopt Marketing/Evenementen Tilburg te weten hoeveel geld er is opgehaald voor het goede doel. De studenten hopen het recordbedrag van vorig jaar, ¿ 19.861,86, te overschrijden.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld