Nieuws

Studentendesk Rode Kruis in actie voor Serious Request


TILBURG - Studentendesk Rode Kruis organiseert verschillende activiteiten voor Serious Request in Tilburg. Zo vindt er op 22 december een benefiet avond in Live Piano Bar plaats en kun je door koffie te drinken geld doneren aan het goede doel.

Serious Request wordt elk jaar door een samenwerking tussen 3FM en het Rode Kruis georganiseerd. Dit jaar staat het glazen huis, waarin de 3FM dj's Domien Verschuren en Frank van der Lende zitten opgesloten, in Breda. Dit jaar wordt er geld ingezameld tegen longontsteking. Elke 35 seconden wordt een kinderleven geëist door deze stille ramp. Om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Serious Request, heeft de benefietcommissie van de Studentendesk Tilburg verschillende acties opgezet, sommigen in samenwerking met partners.

Zo kun je bij Mugs & Muffins in het centrum van Tilburg de koffiespecial 'Santa's Cookie Treat' bestellen. Elke 50 cent van dit winterse drankje gaat naar Serious Request. Op 22 december vindt er een benefiet avond in Live Piano Bar plaats en zal een live band nummers op verzoek spelen, later zal de DJ ook verzoeknummertjes draaien. Voor ieder verzoeknummer wordt er een vrijwillige bijdrage voor het goede doel gevraagd. Op dezelfde decemberavond zal de benefietcommissie ook aanwezig zijn in de stadschouwburg waarbij ze de garderobe zullen beheren in ruil voor een donatie. Tenslotte wordt er geld ingezameld door middel van een lege flessen actie.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld