Nieuws

Uilen in het donker


Heb je altijd al willen weten hoe uilen leven, hoe ze kunnen horen, zien en jagen in het donker, kom dan naar deze activiteit van Natureluurs.

Op vrijdag avond 16 dec. gaat Natureluurs samen met leden van de vogelwerkgroep van alles doen omtrent uilen. We gaan uilenballen uitpluizen, misschien wel een muizenskelet maken, een uilensafari in het donker doen en we hopen natuurlijk ook echt uilen te zien vliegen en te horen roepen.

Trek lekkere warme kleding aan, want buiten kan het guur zijn. Deze keer mogen jullie ouders eventueel ook blijven als ze willen. Kortom het wordt weer een gezellige Natureluursactiviteit.

Heeft u een zoon of dochter, neefjes of nichtjes of kinderen in uw omgeving, die graag mee willen doen met deze activiteit op vrijdagavond 16 dec. van 19.00 — 21.00, geef hem of haar dan uiterlijk 14 december op via het aanmeldformulier op www.ivnoisterwijk.nl, onder Natureluurs. Reageer snel, want vol=vol. Na aanmelding krijgt u de details over deze activiteit.

De activiteit is voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar. Is uw kind (huisgenoot)lid van IVN Oisterwijk dan is de deelname gratis. Is uw kind nog geen li Geen probleem, we vragen dan een kleine bijdrage van € 2,50 per keer. Natuurlijk mogen ze gerust een vriendje of vriendinnetje meenemen want iedereen is welkom.

Natureluurs

Natureluurs is de jeugdwerkgroep van IVN Oisterwijk en omstreken. Onder leiding van enkele ervaren IVN-vrijwilligers en natuurgidsen gaan we eens per maand de natuur in. Is uw kind (huisgenoot)lid van IVN Oisterwijk dan is de deelname gratis. Is uw kind nog geen lid? Geen probleem, we vragen dan om een kleine bijdrage van € 2,50 per keer. Natuurlijk mogen ze gerust een vriendje of vriendinnetje meenemen, iedereen is welkom. Meer informatie over IVN Oisterwijk vind je op www.ivnoisterwijk.nl

|Doorsturen

Tilburg in Beeld