Nieuws

Verdubbeling van aantal inzendingen De Bonk


TILBURG - Voor de Communicatieprijs Brabant zijn dit jaar 30 cases ingezonden door 19 verschillende inzenders. Een verdubbeling van het aantal van de afgelopen jaren. Oorzaak van deze stijging zijn de veranderingen die zijn doorgevoerd in het afgelopen jaar, volgens de organiserende Communicatieclub Bourgondië.

In februari wordt de Brabantse Communicatieprijs, ook wel bekend als De Bonk, voor de 21e keer uitgereikt. "Eenentwintig jaar, een mooi moment om ons ook volwassen te gaan gedragen" aldus Robert Essenstam, voorzitter van de Communicatieclub. "Daarom zijn we eens rond gaan vragen bij juryleden, voormalig inzenders en andere leden van onze verenigingen wat zij vonden van de Bonk. Met die meningen heeft het bestuur van de club een heel aantal vernieuwingen doorgevoerd. We zijn erg blij met dit hoge aantal inzendingen, een teken dat we het goed gedaan hebben."

In tegenstelling tot de afgelopen jaren wordt de prijs nu uitgereikt in acht verschillende categorieën. De vakjury, die bestaat uit deels nieuwe juryleden, kiest wie deze Bonken wint. Vervolgens kiezen de leden van de club wie de Bonk voor merk van het jaar en die voor de maker(s) van het jaar wint.

De Communicatieprijs Brabant is de grootste regionale communicatieprijs van Nederland. Op 16 februari wordt bekend wie met de Bonken naar huis gaat, tijdens de feestelijke uitreiking. Essenstam: "Tijdens de uitreiking staat een expositie van het ingezonden werk centraal. Een boeiende expositie van het beste dat er in Brabant gemaakt werd in 2016. Werk dat het verdient om in de spotlight gezet te worden. Zodat we er met elkaar over kunnen praten, elkaar inspireren en ervan leren. Leren van het beste dat je vakgenoten gemaakt hebben. Leren van de feedback die je als maker krijgt van anderen. Want kennis delen en vergaren op aangename wijze blijft het doel van onze club."

Meer informatie over De Bonk kunt u vinden op www.debonk.nl

|Doorsturen