Nieuws

Vrijwilligers gevraagd voor Morgenrood Oisterwijk


Nieuwe vrijwilligers voor NVH Morgenrood, Oisterwijk?

Op zondagmiddag 15 januari, 12.30 uur, vindt op het Natuurvriendenhuis Morgenrood op de Scheibaan 15 in Oisterwijk, een kennismakings-en informatiebijeenkomst plaats voor mensen die zich willen oriënteren op de mogelijkheden om mee te werken in het team van vrijwilligers dat gezamenlijk het “doe het zelf” hotel met 85 bedden en de camping met 75 plaatsen beheert. 

Op dit moment zijn er vacatures voor de functie van gastheer/gastvouw. Deze ‘huiswachten’ hebben een spilfunctie; zij zijn het die de bezoekers gastvrij ontvangen, hen wegwijs maken, en waar mogelijk ondersteuning bieden om een plezierig verblijf mogelijk te maken. Er zijn permanent twee gastvrouwen/heren aanwezig op Morgenrood, die gedurende een week (of midweek /weekend) op Morgenrood verblijven, in een eigen appartement. Gastvrouwen/heren zijn altijd omringd door vrolijke, vakantievierende mensen. Het is dankbaar werk dus! 

Voor ‘klus’ liefhebbers biedt Morgenrood ook bijzondere kansen: schilderen, snoeien, bloemperken verzorgen, een dakgoot repareren, tuinmeubilair restaureren, bladeren harken .... de werkzaamheden zijn heel divers.

Morgenrood kent een vaste wekelijkse klusdag: op de dinsdagen komt een team van circa 10-15 vrijwilligers bij elkaar en gaat aan de slag in huis, tuin, op de camping of werken aan de PR, de administratie, de financiën, voeren kennismakingsgesprekken etc.. 

Wanneer je op 15 januari naar de informatiebijeenkomst komt, kun je ook de vrijwillige medewerkers van Morgenrood  ontmoeten en de sfeer op Morgenrood proeven: Er is later op die middag namelijk een nieuwjaarsreceptie waarbij je van harte welkom bent. Voor een hapje, een drankje en een muzikale omlijsting wordt gezorgd!

Bent je benieuwd naar de vacatures en wil je meer informatie of je aanmelden voor de informatiebijeenkomst? Bel dan even met Ad Jansen, tel.: 0499 477655 of stuur een mailtje naar crdvrijwilligersmorgenrood@gmail.com

|Doorsturen