Nieuws

Willem II en Carnavalsstichting Tilburg slaan handen ineen


TILBURG - Willem II en Carnavalsstichting Tilburg werken ook in 2017 samen. Op vrijdag 27 januari kleurt het Koning Willem II stadion naast rood, wit en blauw ook groen-oranje. De wedstrijd Willem II ¿ Sparta Rotterdam (aanvang 20.00 uur) krijgt namelijk een carnavalesk tintje.

Schrobbelèr en Bonheur Horeca Groep zorgen voor speciale acties rondom het stadion. Jupilercafé D'n Beitel wordt omgetoverd tot carnavalscafé en mascottes Kingo en Tjeuke zijn samen aanwezig. Daarnaast is op deze avond de officiële groen-oranje sjaal te koop, waarmee de koper het openbaar carnaval in Kruikenstad steunt. Voorafgaand aan de wedstrijd is er bovendien een optreden van CV Veul Gère op de middenstip. Een ideale opwarmer voor de avond én het carnavalsfeest dat enkele weken later losbarst!

Dokmardeurs van de Carnavalsstichting Tilburg ontvangen binnenkort een speciale aanbieding. Kaarten voor deze wedstrijd zijn voor hen te koop voor slechts ¿11,- per persoon. Dokmardeur worden kan via website www.kruikenstad.nl/dokmardeurs. Het is dé manier om als donateur het openbare carnaval in Tilburg te ondersteunen. Als dank ontvangen de Dokmardeurs de Dokmardeursketting met jaarkruikje, mottopin en het stadsembleem. Ook worden voor deze donateurs speciale evenementen georganiseerd zoals de Dokmardeurs Dweiltour en het Dokmardeurs ontbijt. Kaarten voor de wedstrijd voor het reguliere publiek zijn zoals gewoonlijk te koop via Willem II.

|Doorsturen