Nieuws

Repair Café In De Boomtak


TILBURG - Op zaterdag 18 november is het net als iedere derde zaterdag van de maand Repair Café in wijkcentrum In De Boomtak, Boomstraat 81 in Tilburg.

Je bent welkom vanaf 13.00 uur en je kunt tot 16.00 uur spullen ter reparatie aanbieden. Deskundige vrijwilligers proberen, liefst samen met jou, de spullen weer in orde te krijgen. Je kunt terecht met elektrische apparaten, computers en fietsen. En met kleine reparaties aan kleding weten de vaardige dames achter de naaimachine vast wel raad. Hiervoor wordt slechts een vrijwillige bijdrage gevraagd. Soms is het druk en moet je wat geduld hebben voor je aan de beurt bent. Maar met een gesprekje met andere mensen uit de wijk bij een lekker kopje koffie gaat de tijd snel voorbij. En wie weet, zijn je spulletjes weer zo goed als nieuw als je het Repair Café weer verlaat.

Gereedschap dat je niet meer gebruikt en dat thuis maar in de weg ligt kun je in komen inleveren. Dit gereedschap gaat dan naar de Stichting Gered Gereedschap Loon op Zand. Heb je heel veel gereedschap of hele grote voorwerpen die je zelf niet kunt brengen? Dan kan het bij je thuis opgehaald worden.

|Doorsturen