Nieuws

Seizoenenwandelingen voor mensen in de rouw

Door Peter van Oirschot

TILBURG - In 2019 organiseert een aantal professionals uit de uitvaart- en verliesbegeleiding in de winter, lente, zomer en herfst een natuurwandeling voor mensen, die een dierbare verloren hebben.

De eerste van de vier wandelingen vindt plaats op zondagochtend 20 januari. De wandeling start vanaf Natuurpoort Roovertsche Leij bij Goirle en is ongeveer 7 kilometer lang. Er is gelegenheid om lotgenoten te ontmoeten en naar behoefte met hen in gesprek te gaan. Het samen wandelen en de natuur beleven maakt het mogelijk om op momenten even in stilte met aandacht bij jezelf te zijn en daarnaast met anderen contact te maken en gesprekken te laten ontstaan. Deelname aan de wandeling is op basis van een vrijwillige bijdrage.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen via e-mail vierseizoenenwandeling@gmail.com of tel. 013-5920048 (Harriet van der Vleuten).

De wandelingen worden georganiseerd door Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding, Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten, Anneke Naaijkens-Doek van Più Mosso Muziektherapie en Hans van Zon.

|Doorsturen