Nieuws

Smakelijke dwaalwandelingen Stadsgidserij


TILBURG - In de wintermaanden neemt Stadsgidserij Tilburg u elke maand mee op ontdekkingstocht door een verrassend stukje Tilburg.

Die verrassing kan dit keer wel heel letterlijk worden genomen, want de feestmaand december leent zich bij uitstek voor de bekende, gezellige 'smakelijk dwaalwandeling'. De wandelaars bezoeken hierbij negen ondernemers in het steeds verrassende Tilburgse dwaalgebied. Zij vertellen allemaal iets over hun bijzondere zaak en bij zes ondernemers krijgt u ook nog een klein hapje en/of drankje aangeboden. Natuurlijk begeleiden de gidsen u door het dwaalgebied. En onderweg wijzen ze u op leuke en bijzondere feiten.

De ervaring leert dat deze wandelingen snel volgeboekt zijn. De wandelingen door de feestelijk aangeklede straten vinden plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 december. De start is op beide dagen om 11.00 uur en de wandeling neemt ongeveer 3 uur in beslag. De kosten bedragen € 17,50 p.p. Reserveren is in dit geval noodzakelijk en kan door het sturen van een e-mail naar info@stadsgidserij.nl o.v.v. naam, datum en het aantal personen. Na aanmelding krijgt u te horen waar de startplaats is. U betaalt contant (liefst gepast) aan de gids.

Zoals bekend wordt dit seizoen -waarin Stadsgidserij Tilburg haar 20-jarig bestaan viert- elke maand een prijsvraag gekoppeld aan de winterwandelingen. De vraag van deze maand hoort bij de afgebeelde foto.

Wat was de oorspronkelijke bestemming van het gebouw rechts op de foto?

Mail uw antwoord vóór maandag 27 november naar het adres lezers@tilburgsekoerier.nl Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden. Voor de winnaar worden twee deelname-plaatsen gereserveerd voor de 'makelijk dwaalwandeling' op één van beide dagen.

|Doorsturen