Nieuws

Stem voor de vrijwilligersprijzen 2017

Door Peter van Oirschot

Marie-Therese Kierkels / Beeld W

TILBURG - Wie winnen de Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2017? Zegt u het maar.

Tot en met 23 oktober kunnen inwoners van Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout stemmen op een vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie die volgens hen van grote betekenis is voor onze samenleving.

De genomineerden in de categorie 'Vrijwilliger van het jaar 2017' zijn Miranda Winter, Stefan van der Plas en het echtpaar Marij en Paul Looijkens. Voor de titel 'Vrijwilligersorganisatie van het jaar' zijn voorgedragen Regionaal Archief Tilburg, Ruilwinkel Tilburg Zuid en 't Koffiemomentje Udenhout. De 'Jonge Vrijwilligersprijs' wordt ook weer uitgereikt. Hiervoor heeft een jury een keuze gemaakt uit de voorgedragen kandidaten.

Ben je woonachtig in de gemeente Tilburg dan kun je op website www.vrijwilligerstilburg.nl je stem uitbrengen op dé vrijwilliger en/of dé vrijwilligersorganisatie van het jaar 2017. Op deze site staan de verdiensten van alle genomineerden beschreven. De stemmen die door het publiek worden uitgebracht, tellen voor 2/3 mee in de selectie. Voor het resterende deel bepaalt een vakjury de uiteindelijke prijswinnaars.

Op vrijdag 3 november worden de Vrijwilliger, de Vrijwilligersorganisatie en de Jonge vrijwilliger van het jaar 2017 bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking, aangeboden door Interpolis en Rabobank Tilburg en omgeving.

|Doorsturen