Nieuws

Tilburg Hap Stap Festival: voor elk wat wils

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Het Tilburg Hap Stap Festival staat weer voor de deur. Gedurende het lange Pinksterweekend kunnen bezoekers weer terecht in de Interpolistuin voor de lekkerste gerechten en bruisende acts.

Er zijn zestien deelnemende restaurants waaronder twee nieuwkomers. Daarnaast is er een bomvol programma met entertainment voor jong en oud.

Het festival trapt op vrijdagmiddag 18 mei af met de grootste VrijMiBo, waarbij de muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Ties. 's Avonds kan er naar hartenlust gedanst en meegezongen worden op covers van o.a. Stevie Wonder, James Brown en The Beatles, uitgevoerd door de zevenkoppige partyband Everybody Charles.

Op zaterdag kun je tussen 14.00 en 1.00 uur weer terecht op het festival, voor gerechten van restaurants zoals Eethuis Twintig, Bij Vermeer of een van de andere 14 deelnemende restaurants. Ook voor de kleinste gasten is er bij elke deelnemer iets lekkers te eten. In de avonduren is er een spetterend optreden van Exclusive Beats by Exclusive Deejays.

Zondag staat het festival in het teken van theater, met de Teejater Middag. Een keur aan theatrale acts en optredens zorgt voor vermaak. Een minifanfare van 3 personen, een goochelaar, een heus bingo-paleis; een kleine greep aan alle acts die voorbijkomen.

Kindermiddag

Op tweede pinksterdag staan de kleinste HapStappers centraal tijdens de Sterre-Kindermiddag. In samenwerking met Sterre Kinderopvang zijn er deze middag allerlei activiteiten voor kinderen, zoals spelletjes, knutselen, schminken en muzikale optredens. Kinderen kunnen stempels verdienen door mee te doen en bij een volle stempelkaart is er een leuke prijs.

|Doorsturen