Nieuws

Tilburger van de Maand: “Sensei Donny”

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

‘Sensei Donny’, werkend bij Budokai Tilburg is donderdag 18 mei verkozen tot ‘Tilburger van de maand’. Tijdens de live uitzending op Facebook van Voor Tilburg is Mark van Griensven te zien die de nominatie heeft ingezonden. Mark vertelt Voor Tilburg dat “Donny van Lee van kereltjes echte mannen maakt. De jongens die binnenkomen, lopen binnen de kortste keren met hun borst naar voren”.

Nominatie
De eerdere nominatie van Sensei Donny bleek meer dan terecht. Om deze reden kreeg Donny van Lee een oorkonde van Voor Tilburg. Daarnaast kreeg hij een taart en een lekker flesje wijn om even na te genieten van alle spanning en sensatie. Donny van Lee had geen idee van zijn nominatie en was blij verrast toen gemeenteraadslid Linda Oerlemans van Voor Tilburg over de nominatie van Mark van Griensven kwam vertellen.

Emotie
Donny van Lee werd ontzettend verrast toen hij er achter kwam dat hij genomineerd was. Zoals hij in de live video van Voor Tilburg zegt: “Het doet me wel wat. Soms gaat het wat minder en dit is wel echt even een oppepper.” Na deze emotionele zinnen volgde een daverend applaus van alle aanwezige kinderen en ouders! Ook op Facebook werden er leuke en lieve reacties gegeven door de kijkers van de live video. Niet alleen Donny van Lee hield het tijdens de uitzending niet meer droog, want Linda Oerlemans van Voor Tilburg werd ook overdonderd door de lieve en emotionele reactie van Donny. Het was dus een geslaagde actie! Een bijzonder moment om iemand zo in het zonnetje te kunnen zetten!

Wie nomineer jij?
Heb jij nou iemand die je ook op deze manier wilt verrassen? Laat het ons weten via http://voortilburg.nl/?page_id=1423 en wie wordt jouw topper de volgende “Tilburger van de maand”?!

 

|Doorsturen