Nieuws

Tilburgse Koerier ook voor jongeren

Door De redactie van Tilburgse Koerier

TILBURG - De Tilburgse Koerier is een krant voor iedereen. De laatste jaren volgen jongeren het nieuws vooral online via verschillende websites, sociale media en apps. Het gaat dan vooral om nieuws op nationaal en internationaal gebied. Lokaal nieuws wordt door de meeste jongeren helemaal niet meer gelezen. Het lastige is dat jongeren vaak een negatief beeld hebben van een geprinte krant. Het is volgens sommigen zelfs niet meer van deze tijd. Hoewel deze manier van denken lijkt toe te nemen, is er ook een tegengeluid. Jongeren kiezen er steeds vaker voor om hun digitale apparaten eventjes aan de kant te leggen, zodat ze kunnen ontspannen door bijvoorbeeld het lezen van een boek. Of een krant?

Wij van De Tilburgse Koerier willen jongeren graag de kans geven om iedere donderdag, gratis, op de hoogte te komen van lokaal nieuws uit Tilburg. Daarom zijn we, vanaf de publicatie van dit bericht, twee weken lang actief op Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat om jongeren ervan te overtuigen De Tilburgse Koerier niet meteen bij het oud papier te leggen, maar door te lezen. Er zijn namelijk ontzettend veel artikelen, advertenties en acties die interessant zijn en je absoluut niet wil missen. Denk aan informatie over de Tilburgse uitgaansgelegenheden, korting op je favoriete producten en zelfs vrijkaarten voor optredens en festivals. Volg ons op Facebook @DeTilburgseKoerier, op Instagram @tilburgsekoerier, op Twitter @TKoerier en op Snapchat @tkoerier.

Daarnaast bieden we op donderdag 19 en 26 april nog een mogelijkheid aan met betrekking tot e-mail. Iedere donderdag wordt De Tilburgse Koerier bezorgd. Om jongeren uit Tilburg te laten weten wat de voor hen interessantste artikelen, advertenties en acties van die week zijn sturen we een informatieve mail. Je kan je hiervoor aanmelden door jouw eigen e-mailadres door te sturen naar CampagneTK@gmail.com. Je krijgt dan alleen op die twee donderdagen een informatieve e-mail, verder sturen we je geen mailtjes. Afmelden is ook op ieder moment mogelijk door het sturen van een e-mail.

|Doorsturen