Nieuws

Vakantiebeurs Midden-Brabant


TILBURG - Start het jaar met het beste voornemen en breng op zondag 7 januari een bezoek aan de Vakantiebeurs Midden Brabant in het Koning Willem II stadion aan de Goirleseweg 34 in Tilburg.

Disma Reizen organiseert aanstaande zondag van 10.00-17.00 uur de Vakantiebeurs Midden Brabant. Een heerlijke dag bomvol vakanties, leuke acties, presentaties en een veiling voor het goede doel. Elk jaar trakteert Disma Reizen u met deze vakantiebeurs weer op een leuke tijd.

 

Of u nu op zoek bent naar een verre reis, een strandvakantie, een stedentrip, een cruisevakantie of graag zelf met de auto op pad gaat? U kunt zich uitgebreid laten informeren door de reisspecialisten op de beursvloer! Daarnaast zijn er leuke beursacties zoals korting op uw autohuur en taxivervoer. U kunt uw vakantie ook op de beurs boeken én een leuke bonus, want u betaalt deze dag geen administratiekosten.

In de presentatiezalen presenteren diverse touroperators hun nieuwste en mooiste bestemmingen. Zo passeren reizen naar West Amerika, Zuid Afrika, Maleisië, Sri Lanka, Noorwegen en cruisevakanties de revue. Ook de eigen Disma Groepsreizen voor 2018 worden uitgebreid gepresenteerd.

Entree: ¿3,50 p.p. (incl. consumptie). Gratis parkeren. Kijk op www.vakantiebeursmiddenbrabant.nl voor meer informatie.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld