Nieuws

Advertorial

Vereniging in de schijnwerpers: A.V. Attila

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

De Tilburgse sportvereniging van deze maand is atletiekvereniging Attila. Sinds haar ontstaan in 1974 heeft Attila atleten voortgebracht die op topniveau hebben gepresteerd, maar ook recreanten op elk niveau zijn er thuis. De vereniging beschikt over een clubhuis en een atletiekbaan met alle wedstrijdvoorzieningen, aan de Bernard Leenestraat achter het Willem II stadion. Attila biedt alle vormen van atletiek: hardlopen, baanatletiek, Nordic Walking, G-atletiek.
Aanstaande zaterdag 28 september staat er een Verenigingsdag op het programma.

28 september: de Attila VERENIGINGSDAG
Het doel van deze eerste Verenigingsdag is de binding tussen leden en club te versterken. Voorheen had Attila jaarlijks clubkampioenschappen op de baan, waarbij de onderdelen wegatletiek en Nordic Walking niet aan bod kwamen. De nieuwe Verenigingsdag is een evenement voor álle leden en vrijwilligers.
Op deze dag mogen hardlopers gaan speerwerpen, kunnen kogelstoters een stukje rennen, en kan iedereen samen plezier beleven aan een ludieke hindernis-estafetteloop. Ook is er jeu-de-boules en een pubquiz. Ieder kiest zelf aan welke onderdelen hij/zij wil meedoen. Het is een dag waarop alle leden ervaren hoe leuk het is om bij de vereniging te horen en elkaar ook eens op een andere manier bezig te zien.

Attila is een levendige vereniging en heeft dus ook een toekomstvisie. Leden tonen steeds meer initiatief in het oppakken van taken en dragen daarmee de vereniging. Kortom, Attila is druk bezig met het realiseren van een toekomstbeeld waarin ieder lid zijn steentje bijdraagt en zich verbonden voelt met de vereniging.

 

|Doorsturen