Nieuws

Vier dagen Hap Stap in Interpolistuin


TILBURG - Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni vindt in de Interpolistuin het bekende Tilburg Hap Stap Festival plaats. Tijdens het culinaire evenement in het pinksterweekend zullen zestien smaakmakers hun kookkunsten presenteren.

Tijdens het Tilburg Hap Stap Festival staat uiteraard eten en drinken centraal. Verder kunnen de bezoekers rekenen op het nodige entertainment, met een grote vrijdagmiddagborrel m.m.v. Dames Draaien Door. Deze vrouwen verzorgen een origineel en verfrissend optreden en een unieke mix van live entertainment en elektronische '80s en '90s muziek. Op zaterdagavond is coverband Broadway te gast en op zondagmiddag is de traditionele theatermiddag, met 's avonds een optreden van band The Recipe. De Sterre kindermiddag op maandag wordt afgesloten met de Doe-Maar-MeeShow van DJ Ron. Als de kleintjes op bed liggen, is het tijd om het festival af te sluiten met liveband Fonkiemonkie.

Het festival is geopend op vrijdag 7 juni van 17.00-01.00 uur, zaterdag 8 en zondag 9 juni van 14.00-01.00 uur en maandag 10 juni van 14.00-22.00 uur.

Meer informatie: www.hapstap.nl

|Doorsturen

Tilburg in Beeld