Nieuws

Vijfde editie Woonsalon op 27 en 28 oktober

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op vrijdagavond 27 oktober en zaterdag 28 oktober beleeft woonbeurs de Woonsalon haar vijfde editie. Voor deze speciale jubileumeditie wordt uitgeweken naar het gebouw van Euroscoop op Stappegoor. Ook deze editie zijn weer diverse nieuwbouwprojecten uit de regio Tilburg aanwezig met hun actuele woonaanbod. Op de beursvloer vindt iedereen met interesse in wonen en (ver)bouwen wel iets interessants. De beurs is gratis toegankelijk en op vrijdag open van 18.30 tot 20.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

Op de beursvloer treffen bezoekers dit jaar ook de gemeente Tilburg met een stand in het teken van duurzaam en energiezuinig wonen onder de titel 'Aan de slag met je huis'. Samen met diverse innovatiepartners informeert de gemeente over energiezuinig wonen, langer thuis wonen, veilig wonen, gezond wonen, groen wonen en de subsidieregelingen Groene Daken & Nature out of a Box.

Op de Woonsalon zijn ook dit jaar weer diverse architecten, bouwspecialisten, ontwerpers, makelaars, hypotheekadviseurs aanwezig om antwoord te geven op allerlei vragen. Want een huis kopen, verbouwen of zelf (laten) bouwen is voor de meeste bezoekers nu eenmaal geen dagelijkse bezigheid. Alle adviezen tijdens de Woonbeurs zijn vrijblijvend.

De beurs wordt georganiseerd door TilburgWoont, de organisatie achter een website waarop alle nieuwbouwprojecten en kavelverkopers uit de regio hun aanbod presenteren. Wie zich in aanloop naar de beurs inschrijft voor de nieuwsbrief van TilburgWoont, zich als bezoeker van de beurs aanmeldt op www.woonsalon of Facebookberichten over de beurs deelt, maakt kans op twee dagkaarten voor de Efteling.

In 2016 telde de beurs ruim 1.500 bezoekers. Zij maakten gebruik van de mogelijkheid om zich met één beursbezoek te oriënteren op alle nieuwbouwprojecten in de regio Tilburg. Met het oog op de krappe woningmarkt verwacht organisator TilburgWoont/Honk ook de komende editie weer veel bezoekers.

Een overzicht van alle aanwezige projecten is te vinden op www.woonsalon.nl

|Doorsturen