Nieuws

Volop nieuwbouw aanbod op de woonbeurs Woonsalon

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

TILBURG - Op zaterdag 26 oktober opent de Woonsalon, dé woonbeurs in de regio Tilburg, weer haar deuren. Een bezoek aan de Woonsalon is de uitgelezen kans om in één keer op de hoogte te zijn van het huidige en toekomstige aanbod van nieuwbouwwoningen in de regio Tilburg. Bezoekers kunnen zich dit jaar volop oriënteren op een nieuw huis. Het woningaanbod, in nieuwbouwprojecten zoals De Hoogheden, Park Centraal, Nobelstraat, Mariënkroon, Abdijhof, Abdijkwartier, Mooi Wonen, De Bankier en Moerenburcht, wordt gepresenteerd op de beursvloer.

Zelfbouw, verbouw, verduurzamen en financiën
Ook is er aandacht voor de mogelijkheden om zelf een woning te bouwen, met Ruimte voor Ruimte die bouwkavels aanbiedt in de regio Tilburg en Livingstone Welkom Thuis en BBAN die jouw helpen om je droomhuis te realiseren. Wil je meer weten over energieopwekking en energiebesparing? Dan is het de moeite waard om vrijblijvend een gesprek aan te gaan met de experts van Aarde.nl. Zij kunnen je zeker meer vertellen over verschillende duurzame technologieën.

Bij de aankoop van een nieuw huis of een bouwkavel, of het verduurzamen van je huidige woning, komen ook vaak financiële vragen om de hoek kijken. Die kun je op de beursvloer stellen aan de onafhankelijke financiële adviseurs van Veldsink-van Son. Zij staan je graag te woord.

Gratis toegankelijk
De Woonsalon is gratis toegankelijk en op zaterdag 26 oktober van 11:00 uur tot 15:00 uur geopend voor publiek. De beursvloer bevindt zich op de eerste verdieping, bij Seats2Meet, in de LocHal aan de Burgemeester Broxlaan 1000 in Tilburg.

Meld je als bezoeker aan via www.woonsalon.nl en maak kans op een mooie prijs!

 

|Doorsturen

Tilburg in Beeld