Nieuws

'Voor Tilburg' kiest Tilburger van de maand

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Voor en door Tilburgers maken wij onze stad! Dat is het credo van Voor Tilburg, een platform dat bestaat uit burgers die nauw betrokken zijn bij en staan voor onze stad. Voor Tilburg gaat vanaf april elke maand een Tilburger van de maand kiezen.

Voor Tilburg zet een inwoner in het zonnetje die iets goed doet of iets positiefs bijdraagt aan de stad of aan haar inwoners. De Tilburger van de maand kan bijvoorbeeld iemand zijn die altijd de maaltijden verzorgt voor zijn bejaarde buurman. Of de eerlijke vinder van een portemonnee, een studente die dagelijks boodschappen doet voor haar invalide opa, etc. Iedereen die denkt iemand te weten die in aanmerking komt voor deze nominatie, kan een Tilburger of Tilburgse aanmelden via website voortilburg.nl

Linda Oerlemans, gemeenteraadslid van Voor Tilburg zal elke maand persoonlijk een cadeau overhandigen aan de Tilburger van de maand. Bovendien zal maandelijks op Facebook een filmpje verschijnen waarop te zien is dat de Tilburger van de maand het cadeau in ontvangst neemt. Ook zal er een Tilburger van het jaar worden verkozen.

|Doorsturen