Nieuws

Voordracht vrijwilligers geopend


TILBURG - Ken je een vrijwilliger uit de gemeente Tilburg die het verdient om in het zonnetje gezet te worden omdat hij of zij van onschatbare waarde is voor de samenleving? Ben je enorm onder de indruk van een groep vrijwilligers, een vrijwilligersproject of een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Tilburg? Dan kun je hen voordragen voor één van de vrijwilligersprijzen van de gemeente Tilburg. Op website www.vrijwilligerstilburg.nl kun je hiervoor de speciale voordrachtformulieren downloaden.

Je voordracht(en) kun je insturen tot en met 9 september. Uit alle inzendingen selecteert een deskundige jury drie vrijwilligers en drie organisaties. Deze genomineerden worden zaterdag 28 september bekend gemaakt. Daarna kunnen alle inwoners uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout eenmaal hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie. Vrijdagavond 25 oktober wordt duidelijk wie de felbegeerde Vrijwilligersprijzen van dit jaar in de wacht hebben gesleept. De feestelijke uitreiking wordt verzorgd door Interpolis en Rabobank Tilburg en omstreken.

Om vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren en te promoten wordt ook dit jaar de Jongerenvrijwilligersprijs uitgereikt. Voorgedragen vrijwilligers in de leeftijd tot 22 jaar komen automatisch in aanmerking voor deze prijs. In tegenstelling tot de twee andere categorieën bepaalt enkel de jury wie de Jonge Vrijwilliger van het jaar 2019 wordt.

Kijk op website www.vrijwilligerstilburg.nl of neem contact op met Susan van Schijndel, adviseur Vrijwilligerswerk, telefoon 013-5839999 of e-mail susanvanschijn-del@contourdetwern.nl

|Doorsturen